| نام تجاری: | Cholly |
| شماره مدل: | GB6-180-2 |
| MOQ: | 1 |
| قیمت: | قابل مذاکره |
یک بخش FIBC تقویت شده ممکن است از پارچه بافتی PP، پارچه تقویت شده، لبه های تاشو و شبكه های سنگین ترکیب شود.و اصطکاک سطح باعث تغییر در ارتفاع مواد می شود، که قرار دادن مجموعه تحت پای فشار و تراز آن با موقعیت خیاط مشخص شده را دشوارتر می کند.
دستگاه دوخت FIBC DS9800 دارای یک لیفت دست 14 میلی متری برای وارد کردن و تنظیم مواد تقویت کننده چند لایه است.این مقدار نشان دهنده فاصله موقعیت در دسترس است.این به این معنی نیست که دستگاه می تواند از طریق یک مجموعه از مواد 14 میلی متری بخیه بزند.
در نقاط شروع، لبه های رشته یا انتقال ضخامت،اپراتور می تواند پای فشار را بالا ببرد.، موقعیت نسبی پارچه کیسه و مواد تقویت کننده را اصلاح کنید و سپس با دوخت ادامه دهید.
برای قطعات با مسیرهای خیاطی مشخص یا مشخص، موقعیت دستی از تراز شدن پشتیبانی می کند. شکل گیری بخیه نهایی هنوز هم به سوزن، رشته، طول بخیه، وضعیت تغذیه بستگی دارد.و روش کار.
موقعیت نصب، تعداد ردیف های خیاط و روش تثبیت انتهای پارچه یا کمربند تقویت شده را مشخص کنید.بخش های حمل بار باید مطابق با الزامات طراحی و آزمایش تایید شده باشند..
پارچه یا باند تقویت کننده را با بدن کیسه هماهنگ کنید و از یک روش موقتی مناسب برای جلوگیری از حرکت در ابتدای خیاط استفاده کنید.
از فاصله بلند 14 میلی متر برای قرار دادن مواد لایه دار در زیر پای فشار استفاده کنید. سپس مکانیسم تغذیه مخلوط بالا و پایین هر دو طرف مجموعه را از طریق منطقه دوخت حرکت می دهد.
هنگامی که مواد از یک بخش استاندارد کیسه بدن به منطقه تقویت شده حرکت می کند، مشاهده ساخت بخیه، تغذیه و تنش رشته. متوقف و تنظیم تنظیمات اگر بخیه های پر شده،شکستن رشته، یا انحراف خیاط رخ می دهد.
| پارامتر | مشخصات |
|---|---|
| مدل | DS9800 |
| نوع ماشین | ماشین دوخت FIBC |
| لیفت دستی با فشار پا | 14 میلی متر |
| روش تغذیه | مواد غذایی مخلوط بالا و پایین |
| حداکثر سرعت دوخت | 800-1000 بخیه/دقیقه |
| حداکثر طول بخیه | 0 ≈ 14 میلی متر |
| ساختار شاتل هک | قلاب شاتل بزرگ |
| سوزن های قابل استفاده | 7×230, 7×250, 7×300 |
| قدرت موتور | ۵۵۰ وات |
| مواد قابل استفاده | پارچه بافتی PP، پارچه تقویت کننده، مواد سنگین چند لایه ای و رشته های سنگین |
این ماشین دوخت FIBC می تواند برای پیوستن پارچه تقویت کننده به بدن کیسه، ایمن کردن شبکه های سنگین، تقویت لبه های تاشو و دوخت سایر مواد سنگین چند لایه استفاده شود.همچنین می تواند مواد کمربند ایمنی را پردازش کندبرای حلقه های بلند کردن FIBC یا سایر اتصالات حامل بار،مناسب بودن باید از طریق الگوی بخیه مشخص شده تأیید شود.، قدرت باند، مشخصات رشته، و تست بار کیسه آماده به جای پاکسازی پا.
| ماده | اطلاعاتی که باید ارائه شود |
|---|---|
| مواد تقویت کننده | مواد و ضخامت پارچه یا رشته |
| مواد بدن کیسه | وزن و وضعیت پوشش پارچه بافتی PP |
| همپوشانی کل | حداکثر تعداد لایه ها در بخیه |
| رشته دوخت | مواد، اندازه و تعداد ردیف های بخیه |
| الگوی بخیه | مسیر مستقیم، مستطیل یا دیگر مسیرهای مشخص |
| الزامات بار | این که آیا بخش حمل بار بلند |
| الزامات آزمایش | روش تست بار خیاط یا کیسه نهایی |
نه. ارزش 14 میلی متر فاصله موقعیت زمانی است که پای فشارگر بالا می رود. ضخامت واقعی خیاط باید با سفتی مواد، ساختار لایه، سوزن و رشته مورد آزمایش قرار گیرد.
این ماشین می تواند پارچه های سنگین و مواد چند لایه را پردازش کند.بنابراین مناسب بودن باید از طریق مسیر بخیه مورد نیاز و آزمایش بار تایید شود..
این مقدار حداکثر محدوده سرعت دوخت است. سرعت کار باید در انتقال ضخامت با توجه به وضعیت تغذیه و دوخت تنظیم شود نه در حداکثر تنظیم باقی بماند.